nedeľa 28. januára 2018

Mesiac alebo tridsať dní (poviedka na pokračovanie)

DEŇ ČÍSLO DVADSAŤ SEDEM (NEDEĽA)




Nedeľa ráno. Dal som si sprchu, nahladko som si oholil tvár a iné partie tela a pozrel som si časť finále Autralian Open medzi mojim obľúbeným tenistom Švajčiarom Rogerom Federerom a Chorvátom Marinom Čiličom
S Klárou sme sa spoločne naobedovali a potom som si chvíľu čítal. Autobiografický román konzervatívneho židovského autora Isaaca Bashevisa Singera Láska a vyhnanstvo bol až prekvapujúco otvorený. Najmä v oblasti sexu. Moja priateľka si zatiaľ pozerala nejaké videá na notebooku. Odrazu jej zazvonil mobil. Odišla do vedľajšej izby a podozrivo dobre sa počas hovoru bavila. Dám ruku do ohňa za to, že som začul aj francúzštinu. 
"Volala mi kamoška, idem na chvíľu do mesta na kávu" oznámila mi Klára veselým tónom a položila mobil na nočný stolík.
"A nemá náhodou tá priateľka veľký čierny penis?" podpichol som ju.
"Juj, to by bolo skvelé" teatrálne si povzdychla moja polovička a pobozkala ma na tvár. "Vieš, že si zlatý, keď žiarliš? Prídem okolo piatej" oznámila mi." Potom si obliekla dlhé sivé obtiahnuté šaty, ku ktorým si obula vysoké čierne čižmy. To ma trochu upokojilo. Nepôsobilo to príliš vyzývavo. Potom si nastriekala za uši, na krk a na zápästie, nejaký luxusný parfém. To už vyzeralo podozrivejšie. "Pa, ľúbim ťa" objala ma pred odchodom a zavrela za sebou dvere. 
Ostal som sám. Otvoril som si obľúbenú porno stránku a pár minút som len tak bezmyšienkovito masturboval pri videu, na ktorom si to nejaký stredoškolský učiteľ rozdával s dvomi mladými študentkami v školských uniformách. Premýšľal som, čo asi robí Klára. 

Prišla mi SMS ka od Brežnej. 
- Lánová mi ráno volala, že dostala nejakú lepšiu pracovnú ponuku. musíme sa rozhodnúť medzi jej náhradníčkami. ktorú pozveme zajtra na pohovor? Daj mi vedieť do nejakej šiestej večer, nech môžem víťazke zavolať. tú sú ich profilové fotky, ak si náhodou od piatku zabudol. čakám na odpoveď. peknú nedeľu. šéfka - 

Striedavo som si prezeral ich postavy a tváre a nevedel som sa v tej chvíli rozhodnúť. Ktorú by ste uprednostnili vy? Obe vyzerajú skvelo. Fakt ťažké úloha. 



1. DIANA HRADNÁ  

2. NIKOL KRÚGOVÁ





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára