utorok 1. novembra 2016

RECENZIA: Hether Webberová – Zamilovaní až po uši ( IKAR, 2012 )

Tak toto je ružový ženský román ako hrom. Už meno hlavnej hrdinky –Lucia Valentínová a jej povolanie –pracovníčka zoznamovacej agentúry čo–to naznačujú. Alebo možno všetko.

Luciiny rodičia odchádzajú na dovolenku na ostrov Svätá Lucia (zaujímavá zhoda mien ) a ona na dva týždne preberá otcove právomoci. Jej otec totiž agentúre šéfuje. Zoznamuje sa so súkromným detektívom Seanom, ktorý pracuje v zoznamovacej agentúre ako externý pracovník a o klientoch zbiera tajné informácie. A hádajte ako sa bude ich vzťah uberať. Obaja relatívne mladí a dobre vyzerajúci. Jedného dňa navštívi agentúru istý pán menom Michael Lafferty, ktorý nemôže zabudnúť na svoju snúbenicu Jennifer, s ktorou sa už pred rokmi rozišiel. Lucia má jednu zvláštnu schopnosť, niečo ako šiesty zmysel, čo jej dovoľuje vidieť veci, ktoré iní nevidia. Spolu so Seanom začnú po tajomnej Jennifer pátrať. Záver prezrádzať nebudem, bude to rovnako nečakané ako Pilcherovej alebo Lindstremovej malinovky.

Ak dostanete v lete počas dovolenky nedajbože úpal, Heather Webberová vám pomôže. Len hrozí, že vám pritom odumrie niekoľko mozgových buniek. Trvalých následkov sa však obávať nemusíte. Radšej končím, lebo o chvíľku začnem sla –bi –ko –vať.  


   HODNOTENIE:  **

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára